Оферта от

Нова година в Пирот, Сърбия! Празнична вечеря в ресторанта на хотел Диана, с музика на живо и неограничена консумация на местен алкохол

Цена: 30.00 лв.
Реална цена: 109.50 лв.
Спестявате: 79.50 лв.
000000
Бихте ли отишли за една специална вечер - новогодишната, да празнувате в ресторант? Ако да - защо не отскочите до Сърбия с предложението на Запрянов Травел!

Празнична новогодишна вечеря в ресторанта на хотел Диана, Пирот, на 31 Декември - за 109.50лв на човек! Платете 30лв сега, а остатъка доплатете към туроператора.

Офертата включва: Вечеря с музика на живо и неограничена консумация на местен алкохол (Примерно меню: Ордьовър, салата, хляб, основно ястие от няколко вида месо, вермут, водка, домашна ракия, вино - червено, бяло, розе, бира, безалкохолни напитки).

Офертата не включва:
• Транспорт от София с лицензиран автобус за международен превоз - за 20лв;
• Доплащане за медицинска застраховка с лимит на отговорност 2000 евро на ЗК ЕвроИнс - 4лв;
• Застраховка "Отмяна на пътуване"по желание на клиента (сключва се в деня на подписване на договор за организирано пътуване);
• Разходи от личен характер.

Програма при доплащане за организиран транспорт:

Отпътуване на 31 Декември в 18:30ч посока Сърбия, от храм-паметник "Св. Александър Невски". Преминаване през ГКПП Калотина и Градина. Пристигане в гр. Пирот. Настаняване в ресторанта на хотел Диана, разполагащ с 350 места. Вечеря с богато меню, жива музика и много танци. Посрещане на новата 2018г.
Отпътуване за България около 04:00 часа.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.