Оферта от

Преносимо ПИЛАТЕС студио само за 23.90 лв., вместо за 59 лв.

Цена: 23.90 лв.
Реална цена: 59.00 лв.
Спестявате: 35.10 лв.
000000

Най-добрата система за Вашето добро здраве и самочувствие, изправена стойка и красива фигура сега със страхотен комплект за Пилатес за да можете да практикувате навсякъде, където пожелаете.

Какво е Пилатес ?


Изключително нашумелия напоследък Пилатес представлява система от упражнения, които се прилагат за разтягане и сила на тялото. Системата за Пилатес е разработена от преди почти век. Създателят и се казва Джоузеф Пилатес, а както се досещате неговото име дава името на тези серии от упражнения за разтягане и сила. Пилатес има положително въздействие при изграждане на правилна стойка на тялото, дава гъвкавост и равновесие като това довежда до извайването на правилна и стройна структура на тялото. От психична гледна точка Пилатес подпомага за преодоляване на стреса и подобряване на нощния сън, а редица хора споделят, че изчезват и лошите мисли.

Популярността на пилатеса до голяма степен се дължи на простичкия факт, че се вмъква изключително лесно в дневния режим от една страна, а от друга високата ефективност и положителните резултати на пилатеса. Този метод се определя като смесица от йога и гимнастика. Една тренировка с Пилатес може да комбинира огромно количество от упражнения, поради което това е най-популярния фитнес метод.

Ползите от метода на Джоузеф Пилатес са много. Изпълнявайки упражненията ще придобийте стегнато, стройно и слабо тяло. Ще повишите тонуса на вашия организъм. Пилатес е чудесен помощник срещу редица болки като тези в гърба или шията. Лечебна сила на Пилатеса се проявява и в помощ срещу психическа умора, мигрени и стрес


 

Комплектът включва:

  • Сглобяем тренажор
  • ластични ленти за упражненията за гъвкавост
  • DVD с 3 комплекса упражнения за начинаещи и средно напреднали
  • Постер с упражнения за начинаещи


 

  • Независимо дали сте практикували метода или едва сега започвате това е страхотно допълнение към уредите за Вашата красива стойка и фигура.
  • Това не е всичко само сега можете абсолютно безплатно да се консултирате с професионален инструктор

 


Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.