Оферта от

Курс по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК, подготовка за международен сертификат IELTS, FCE, CAE на Cambridge или LanguageCert, плюс безплатен пробен изпит САМО ЗА 199 лв. от Езиков център МЕТ School, НАЧАЛО: 5 Декември

Цена: 199.00 лв.
Реална цена: 399.00 лв.
Спестявате: 200.00 лв.
000000

Клик, отваряте поредния сайт с обяви за работа! И всички те изискват владеенето на чужд език. Затваряте вестника и започвате да се тюхкате за пропиления шанс в гимназията да усвоите поне един език повече от матерния. Е, не можете да върнете времето назад, но пък можете да си вземете ваучер за днешната полиглотска сделка от Езиков Център "Мет", която ви гарантира прогрес във всяко отношение.

Езиков център МЕТ е удостоен с  Silver member of the British Council Addvantage partnership programme
MET SCHOOL OF ENGLISH  e единственият в България лицензиран изпитен център от PeopleCert за провеждане на изпити за едни от най-известните международни сертификати по английски език LanguageCert

Офертата включва:

 • Kурс по английски, подготовка за международен сертификат IELTS, FCE, CAE на Cambridge или LanguageCert
 • В процеса на обучение се развиват паралелно всички езикови умения - четене, слушане, писане и говорене.
 • Курсът е с практическа насоченост и готви по формата на съответния изпит.
 • Възможност за бърз напредък и покриване на ниво в рамките на два месеца.
 • Комуникативният метод на преподаване и съвременните учебни помагала помагат за бързото усвояване и свободното ползване на езика.
 • Успеваемостта на учащите се проследява посредством писмени и устни тестове.
 • В края на курса се полага финален тест и успешно положилите го получават сертификат oт METза завършено ниво според Общата Европейска езикова рамка


График за провеждане на занятията: Начало 5.12.2017            Край 10.02.2018

 •  Занятията се провеждат два пъти седмично, по два учебни часа  (понеделник и сряда, или вторник и четвъртък ), в зависимост от нивото::

  сутрин: 8:30 – 10:00;                или вечер:    17:30 -19:00;

               10:00 -11:30                                       19:00 – 20:30

   

Важно! След закупуване на ваучер, моля свържете се с езиковия център  за да си запазите час за входящ тест и резервирате  място в избрания от вас курс

 

IELTS  (International English Language Testing System) е най-важният изпит по английски език, ако искате да учите или работите в страна, където общуването е на английски език.  Само през последната година, повече от два милиона кандидати по света са се явили на IELTS, необходим при кандидатстване в университети и колежи, за взимане на визи от емиграционни служби или за кандидатстване при бъдещи работодатели.

Къде се признава IELTS?

IELTS е официален приемен изпит в институциите на цяла Европа, Австралия, Нова Зеландия и Канада. Над 3000 различни образователни и професионални институции в САЩ признават IELTS  като доказателство за нивото на владеене на аглийски език.  Текущят списък на признаващите изпита институции е на страницата на IELTS за САЩ.

Сертификатите FCE, CAE, CPE на UNIVERSITY OF CAMBRIDGE са международно признати документи, които имат безсрочна валидност. Притежаването на такъв сертификат отваря много различни възможности за работа или обучение в чужбина и България.

Работи се изцяло по формата на изпита, който включва компонентите: Reading and Use of English, Writing,  Listening, Speaking. Преподавателите за тези курсове са екзаминатори  за FCE,  САЕ, CPE. По време на обучението се развиват  умения и стратегии за успешното полагане на изпита и стриктно се следват критериите на University of Cambridge.

Сертификатите по английски език LanguageCert  са с безсрочна валидност и се  признават от учебни заведения, работодатели  и институции в цял свят. Държави като Англия, Уелс, Нова Зеландия, Чехия, Гърция, Испания и много други официално включват сертификатите LanguageCert в списъка с надеждни документи, които са валидно доказателство за владеене на английски език за държавна / правителствена служба или в частния сектор.

MET SCHOOL OF ENGLISH  e единственият в България лицензиран изпитен център от PeopleCert за провеждане на изпити за едни от най-известните международни сертификати по английски език LanguageCert.  Announcements

Какво е LanguageCert

LanguageCert предлага  сертификати по  английски език - общ английски (IESOL и ISESOL), бизнес английски и Young Learners, които са проектирани и  спазват най-строги стандарти за качество и надеждност в съотвествие с Общата Европейска Езикова Рамка (CEFR) и се признават от учебни заведения и институции в цял свят. Те са с безсрочна валидност и се  присъждат  при успешно преминаване на изпитите LanguageCert , предлагани от PeopleCert, водещ световен орган за сертифициране.

Езиков изпитен център MET SCHOOL OF ENGLISH предлага голямо разнообразие от курсове по английски език за деца, ученици и възрастни в гр. София. Осигурява качествено обучение по общ английски език, а също така и изпитна подготовка за най-добрите международно признати сертификати.
MET SCHOOL OF ENGLISH e единственият в България лицензиран изпитен център от PeopleCert за провеждане на изпити за едни от най-известните международни сертификати по английски език LanguageCert.

MET SCHOOL е подготвителен център за изпитите по английски език KET, PET, FCE, CAE, CPE на University of Cambridge и IELTS. Партньор е на British Council по програмa Addvantage.

 


Условия на офертата

 • Валидност на ваучера: от 5.12.2017 г. до 10.02.2018 г.;
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;
 • След закупуване на ваучер, моля свържете се с езиковия център  за да си запазите час за входящ тест и резервирате място в избрания от вас курс;
 • За да използвате услугата, задължително представете разпечатан вашия ваучер на служителите в центъра;
 • Всички условия на Lapni.bg.

Осигурено от Езиков център МЕТ

София, бул. Скобелев 6, ет.2
02 478 20 00; 0887 486 808
http://www.met-school.com

Работно време:
Пон - Нед 07:30 - 20:00


Виж на картата


Условия на офертата

 • Валидност на ваучера: от 5.12.2017 г. до 10.02.2018 г.;
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;
 • След закупуване на ваучер, моля свържете се с езиковия център  за да си запазите час за входящ тест и резервирате място в избрания от вас курс;
 • За да използвате услугата, задължително представете разпечатан вашия ваучер на служителите в центъра;
 • Всички условия на Lapni.bg.


Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.