Оферта от

Лятна екскурзия до Хърватия и Черна гора! 5 нощувки със закуски и 2 вечери, плюс транспорт, от Дари Травел

Цена: 200.00 лв.
Реална цена: 470.00 лв.
Спестявате: 270.00 лв.
000000
Освен за плаж и море, летният сезон е и перфектното време за екскурзии до други страни, които да опознаете! Дари ТравелДари Травел предлага да запазите няколко дни за разглеждане на красотите на Черна гора и Хърватия!

Екскурзия до Хърватия и Черна гора: 5 нощувки със закуски и 2 вечери, плюс транспорт - за 470лв на човек. Платете 200лв сега, а остатъка - към туроператора.

Изберете дата на пътуването:
• 12 - 18 Юни;
• 24 - 30 Юли.

Офертата включва:
• Транспорт с комфортен автобус от София;
• 2 нощувки със закуски и вечери в района на Котор;
• 3 нощувки със закуски в районите на Загреб, Сплит и Неум;
• Туристически обиколки в Загреб, Сплит и Дубровник;
• Групова застраховка "Помощ при пътуване в чужбина";
• Екскурзоводско обслужване;
• Участие във всяка от игрите с награди по време на пътуването;
• Безжична аудио система по време на туристическите обиколки.

Офертата не включва:
• Допълнителни туристически обиколки (по желание):
- Остров Локрум - 20 евро, за деца до 12 ненавършени години - 10 евро;
- Плитвички езера - 15 /20 евро за възрастни, за деца до 12 ненавършени години - 7/ 12 евро (според сезона);
- Котор - 5 евро, за деца до 12 ненавършени години - безплатно;
- Будва - 5 евро, за деца до 12 ненавършени години - безплатно;
• Входни такси за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание на клиента, извън туристическата обиколка;
• Застраховка "Отмяна на пътуване".

Програма:

1 ден: София - Загреб: 780км
Възможност за двупосочен трансфер от вашия град (срещу доплащане) до сборен пункт София. Отпътуваме рано сутринта за Загреб. Следобед пристигаме в хърватската столица, едно живо и трептящо място с красива архитектура, весели хора и изключително запазена старинна част. Ще научим за интересната вражда между свободната общност на Градец и католическата общност на Каптол - враждата, от която се ражда Загреб. Свободно време. Настаняване. Нощувка.

2 ден: Загреб - Плитвички езера: 137км / Плитвички езера - Сплит: 250км
Закуска. Туристическа обиколка на най-познатия и красив национален парк на Хърватска - Плитвички езера. Красотата на парка се крие в неговите 16 кристални синьо-зелени езера, които са свързани чрез водопади и са разположени в гъсти гори, където можете да видите елени, мечки и някои редки птици. Разделят се условно на Горни езера и Долни езера. Отпътуване за нощувка в района на Сплит. Нощувка.

3 ден: Сплит - Дубровник - Неум: 295км
Закуска. Пешеходна обиколка на Сплит - той е разположен на източните брегове на Адриатическо море и е един от най-старите градове в района. Вторият по големина град на Хърватия и популярна туристическа дестинация. Дворецът на император Диоклециан е едно от културните наследства, завещани от древните римляни, за да може и до ден днешен да бъде видян от гостите на град Сплит. Свободно време. Отпътуване за Неум. Нощувка.

4 ден
: Неум - Дубровник 65км - Котор: 90км
Закуска. Пешеходна разходка из стария Дубровник - един от последните напълно запазени средновековни градове, останал почти непроменен през последните 500 години. Перла на адриатическото крайбрежие, град-музей, който всяка година гъмжи от туристи от всички краища на света. От сутрин до вечер пъстрата смесица от посетители се разлива по главната улица и из криволичещите улички изчезва в храмовете и дворците.

След обяд ви предлагаме разходка с корабче и посещение на най-близкия остров до града - Локрум - там е раят на спокойствието, борови гори и каменисти плажове. Сред изобилието от растителност може да се види и малко езеро наречено Мъртво море. На върха на остров Локрум има крепост, от която се открива невероятна панорама към Дубровник и островите наоколо. Свободно време. Отпътуване за Котор. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

5 ден:Котор и Будва
Закуска. Пешеходна обиколка на Котор - елегантен средновековен град, където се преплитат модерната младежка жизненост, изкуството, традицията и античната архитектура. Красотата на Котор е толкова неописуемо пленителна, че неслучайно го наричат невестата на Адриатика. Свободно време. Отпътуване за Будва. Заради райските плажове, екзотичната атмосфера и изобилието от исторически паметници, Будва си е спечелил славата на топ дестинация на балканското адриатическо крайбрежие. Дестинация, която едновременно и успокоява, и придизвиква копнеж.Насладете се на многоликото очарование на Будва - бижуто на Черна Гора. Свободно време. Трансфер до хотела в Котор. Вечеря. Нощувка.

6 ден: Котор - София 640км
Закуска. Отпътуване за България

7 ден
: Пристигане в България

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.