Оферта от

Диагностика и контрол на функцията на щитовидната жлеза - TSH, от СМДЛ Липогард

Цена: 8.68 лв.
Реална цена: 21.70 лв.
Спестявате: 13.02 лв.
000000
Стресът, вирусните инфекции, тютюнопушенето са сред основните причинители на заболяванията на щитовидната жлеза, а навременната диагностика е едно от най-важните неща. Вижте предложението на СМДЛ Липогард!

Диагностика и контрол на функцията на щитовидната жлеза - TSH, с включена такса биологичен материал - за 8.68лв, вместо за 21.70лв.


Повече за изследването:

Много българи имат здравословни проблеми свързани с щитовидната жлеза. Стресът, вирусните инфекции, тютюнопушенето са сред основните причинители на заболяване на жлезата. Щитовидната жлеза влияе върху целия организъм: мозъка, растежа, умствената дейност, протичането на бременността, цикъла при жените, костите, мускулите, общия тонус.

Нарушенията във функцията на жлезата водят до промени в настроението, външният вид, сънят, силата на волята и концентрацията. Ниски нива на TSH с повишение на Т4 и Т3 се свързват с хиперфункция на жлезата, докато ниско TSH, съчетано с нормален Т4 и повишен Т3, се свързва с "Т3 токсикоза". Повишените нива на TSH показват хипофункция на жлезата.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.