Оферта от

За изкусителен поглед! Поставяне на мигли по метода косъм по косъм, от Салон за красота Vintage Dolls

Цена: 29.90 лв.
Реална цена: 70.00 лв.
Спестявате: 40.10 лв.
000000
Искате да имате поглед, който пленява всички? Осигурете си онова малко допълнително очарование, от което се нуждаете - с ваучер за Салон за красота Vintage Dolls!

• Поставяне на мигли от коприна по метода "косъм по косъм" - за 29.90лв, вместо за 70лв;
• Поставяне на мигли от норка по метода "косъм по косъм" - за 34.80лв, вместо за 80лв;
• Поставяне на плоски мигли по метода "косъм по косъм" - за 37.80лв, вместо за 90лв.


Повече за процедурата:

Метод "косъм по косъм"
Един сравнително нов метод, с помощта на който става възможно да се удължат миглите за по-продължителен период от време. Същите са изработени от естествен косъм, който не дразни и не пречи на процеса на възстановяване на вашите собствени мигли. При правилно поставяне и поддръжка миглите имат трайност между 30 и 90 дни.

Поставят се косъм по косъм върху всеки косъм от вашите мигли и осигуряват онова малко допълнително очарование, от което се нуждаете за някой специален повод. Те изглеждат толкова естествено, че спокойно можете да ги направите и като част от ежедневната си визия. Това удължаване и сгъстяване се случва, благодарение на водоустойчив залепващ агент - лепило.

Екстеншъните се прикрепят директно за миглите ви, а не за кожата. Лепилото не съдържа съставки, дразнещи очите, затова е сигурен и комфортен начин да се постигне дълготраен ефект. Лепилото е водоустойчиво и много издръжливо и спокойно може да се къпете, плувате, ходите на фитнес и дори на SPA процедури. Необходима е поддръжка на третата седмица.

Важно! За да може залепващият агент да изсъхне качествено и здраво, се препоръчва екстеншъните да не мокрят или излагат на влага в първите 24 часа от поставянето им.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.