Оферта от

Гледайте комедията "Забранено за смях"на 24 Януари в Сити Марк Арт Център

Цена: 8.00 лв.
Реална цена: 16.00 лв.
Спестявате: 8.00 лв.
000000
Драматичен театър - Търговищегостува в столицата, за да ви разсмее с едно представление, изпълнено с неочаквани обрати, блестящи диалози и прекрасна актьорска игра!

Комедията "Забранено за смях"на 24 Януари от 19:30ч в Сити Марк Арт Център - за 8лв, вместо за 16лв.


Повече за постановката:

"С външните си прояви животът е смехотворен, трагичен той е само в дълбокия си скрит, вътрешен смисъл!"Може би тази мисъл е имал предвид Миро Гавран, когато е писал комедията "Забранено за смях" - получила най-престижната награда за драматургия в Хърватия - "Марин Държич". Прекрасно скроен текст, ярки характери, напрегнато действие с неочаквани обрати, блестящ с остроумието си диалог. В тази пиеса се усеща, че още при създаването й, авторът е мислил за актьорите и публиката, и то с голямо уважение.
50-годишният Борис е част от класически любовен триъгълник - богата съпруга с "културни интереси"и млада красива любовница. Идилията свършва, когато любовницата Нина решава да прекъсне връзката им. Блудният съпруг се завръща у дома си и разбира, че вече е нежелан. Семейството му си е изградило нов живот, в който той няма място и съпругата му е готова на всичко, за да го върне при... любовницата му.

И така, в заформилия се любовен триъгълник, след неочаквани перипетии и обрати с много смях, ни предстои да разберем кой от тримата ще се окаже "тъпият ъгъл".

В този спектакъл ще видите прекрасни актьорски изпълнения. Любомир Фърков, Даниела Горанова и Теменуга Первазова с всеотдайност, въображение и искреност изграждат своите герои, конфликтите между тях, така че театралният разказ върви с лекота и магнетичност по начин, който кара зрителя да вижда повече от това, което гледа.

Сценографското решение на Галя Абаджимаринова находчиво и остроумно създава една художествена реалност, която помага за извеждането на дълбоки смисли и задължава творческия състав към истинска импровизация.

Режисьор на представлението е Александър Илинденов ("Пеперудите са свободни", "Член 223").

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.