Оферта от

Подобри шофьорските умения! Обучение с автомобилен тренажор, от Евроквалификационен център

Цена: 39.00 лв.
Реална цена: 78.00 лв.
Спестявате: 39.00 лв.
000000
Наскоро взе книжка, но все още нямаш нужната увереност, за да заставаш зад волана всяка сутрин? Евроквалификационен центъре насреща с иновативен метод за придобиване на знания при усложнени пътни ситуации!


Обучение с автомобилен тренажор (4 учебни часа) - за 39лв, вместо за 78лв.


Офертата включва теория и практика на симулатор, разпределени по обучителната програма. Обучителният процес е организиран в дневна форма на обучение.

Повече за обучението:

Съвременните условия ни изправят пред все повече предизвикателства при шофирането, породени от интензивността на трафика, динамиката на пътната обстановка и развитието на технологиите в автомобилната индустрия. Изброеният комплекс от фактори, пренесен във времето, провокира натрупване на "дефицит"в уменията на водачите, който не може да се преодолее естествено, чрез обичайното време за шофиране или преминат опреснителен курс.

Aвтомобилният симулатор за обучение на водачи на МПС дава възможност за ситуационно моделиране на поведението, както и за анализ и оценка на постиженията Системата предлага възможности за придобиване на знания при усложнени пътни ситуации, които са трудно постижими при кормуване с реален учебен автомобил, поради факта, че настъпват бързо и също така бързо се разпадат, без да оставят възможност на обучаемия да ги осъзнае, анализира и да си изработи правилен модел на действия за излизане от тях.

Ползвайки симулатор, обучаемият има възможността в условията на безопасна и безстресова среда да се концентрира и да вникне в ситуацията. Включена е и възможност за симулиране на кормуване в различни метеорологични и времеви условия - мъгла, дъжд, сняг, ден, нощ и т.н. Разработени са учебни модули за безопасно и екосъобразно шофиране.

Продължителността на теста е около 1 астрономически час, а на обучението - 4 учебни часа.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.