Оферта от

Диагностика на плоски ходила чрез компютърна плантография, от Medicinski-pregledi.com

Цена: 9.90 лв.
Реална цена: 20.00 лв.
Спестявате: 10.10 лв.
000000
Напоследък честно усещате дискомфорт в стъпалата, а при по-продължително ходене - парене и болка? Medicinski-pregledi.comви предлага да проверите състоянието на своите ходила, и то с над 50% отстъпка!

Диагностика на плоски ходила чрез компютърна плантография - за 9.90лв, вместо за 20лв.


Повече за процедурата:

Имате болки в краката при ходене, вследствие на
• интензивно натоварване;
• генетични проблеми;
• неудобни обувки.

Усещате
• болки в петите, гърба или кръста;
• парене или болка в определи точки на натоварване;
• паднали сводове;
• високи арки на сводовете и други.

Медицински център Витоша ви предоставя възможността за извършване на диагностика на ходилата чрез компютърна плантография, разработена и произведена от нашите партньори в Америка.

Специалната сканираща матрица и софтуерът за обработване на данните правят анализ за състоянието на стъпалата. На базата на тези изследвания и съотношението между надлъжен и напречен свод, точките на натоварване и типa ходило, в медицинския център може да се изготвят и изработят индивидуални стелки, който да отговарят на вашите нужди (срещу доплащане на място).

Методите на плантографиране са напълно безопасни и безвредни за пациентите, така че диагностиката е подходяща и за малки деца.

Ходила се променят ежегодно, затова е хубаво веднъж годишно да се прави диагностика за плоски ходила, за да се проследяват промените в динамика. Чрез тази диагностика може да бъдат препоръчани и изработени индивидуални ортопедични стелки.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.