Оферта от

Kралски тайландски или холистичен тибетски масаж на цяло тяло, плюс геотермална SPA терапия с вулканични камъни, от Full Relax

Цена: 19.90 лв.
Реална цена: 60.00 лв.
Спестявате: 40.10 лв.
000000
Имаш нужда от повече тонус и здраве? Грабни ваучер за Студио Full Relaxи избери най-приятния начин да се сдобиеш с тях!

• Kралски тайландски масаж на цяло тяло, плюс геотермална SPA терапия с вулканични камъни (общо 60 минути) - за 19.90лв, вместо за 60лв;
• Холистичен тибетски масаж на цяло тяло, плюс геотермална SPA терапия с вулканични камъни (общо 60 минути) - за 21.90лв, вместо за 60лв.


Повече за масажите:

Kралски тайландски масаж
Една от най-старите форми за масаж на земята. Всяка култура си има начини за облекчаване на човешките здравословни проблеми. Източната медицина и медитация имат повече от 5500-годишна традиция. Този масаж се основава на петте най-стари елемента: земя, вода, огън, вятър и пространство. Ако петте елемента се поддържат в баланс, умът и тялото работят с пълен капацитет. Източната медицина има различни методи, описани и практикувани от векове. Сред тях е кралският тайландски масаж, който е един от най-практичните и ефективни методи за възстановяване на енергията и поддържане на баланса в човешкия организъм.

В лечението терапевтът се фокусира върху специфични части от тялото, като този вид масаж използва натурални продукти, като като сусамово олио, зехтин и масло от сандалово дърво. След масажа се поставят горещи вулканични камъни, които увеличават кръвния поток и клетъчния метаболизъм в третираните зони, релаксират мускулите и успокояват болката и хроничните възпалителни процеси.

Тайландските методи за масаж, освен различни масла, използват поставяне на камъни, кал и билки. Тайландските билкови лапи имат способността да предизвикват дълбок мускулен релакс. По този начин масажът използва топлина, за да отвори порите и да се абсорбират билковите екстракти. Този масаж е идеален за болезнени мускули и стави.

Кралски тайландски масаж може да се използва като самостоятелна терапия, като предпазна мярка срещу заболяванията или като съпътстваща процедура заедно с други лечебни техники. Това е идеален начин за отпускане, за общо добро здраве и благополучие.

Холистичен тибетски масаж
Особено подходящ е при обща скованост на тялото (болки в гърба, кръста, раменете и дискомфорт в цялото тяло), предизвикана от заседнал начин на живот, както и при физически и емоционален стрес, депресивни състояния, храносмилателни проблеми, безсъние, тревожност, болки в кръста, гърба и ишиас, дископатия и дискови хернии, плексит, невралгия, главоболие и мигрена и ошипяване. Намира приложение при различни травми на опорно-двигателния апарат и като профилактично средство, с цел предпазване на тялото от появата на подобни проблеми.

Подвижността във врата ще се възстанови, ще усещате раменете си релаксирани, болките ще изчезнат. Уникалната техника на тибетския масаж има и мощен лечебен и подхранващ кожата ефект, отпуска мускулатурата, повишава клетъчната енергия и поддържа жизнените процеси в цялото тяло. Използването му засилва имунната система, намалява нивото на холестерола и мазнините, повлиява и премахва болките, спазмите, крампите и при спортни травми. Успокоява нервната система и подобрява съня. Нормализира кръвното налягане.

Този масаж се препоръчва при следните състояния:
• главоболие;
• остеохондрозни изменени, лумбаго и ишиас;
• хронични заболявания в гърба и кръста;
• болкови синдроми;
• хронична болка;
• болезненост при движение;
• плексити, радикулити, шипове, неврити, дископатии и дегенеративни изменения в гръбначния стълб.

Геотермална SPA терапия с вулканични камъни
Препоръчва се при преумора, главоболие, общи мускулни и ставни болки и състояние на пренапрегнатост, нервност и стрес.

Включва няколко елемента:
• мануален масаж;
• вулканичните камъни с отпускащо в дълбочина мускулите и благотворно действие;
• зареждане на енергийните центрове с програмирани кристали.

Масажът завършва с подреждане на полускъпоценни камъни по чакрите и момент за релакс.

Терапията с топли вулканични камъни е уникално средство да релаксирате мускулатурата и ума, като същевременно прогоните вирусите и настинката. Ще активизирате имунната си система и ще заредите енергийните си центрове, с помощта на камъни от изстинала магма, които задържат топлината дълго време, като я отдават бавно и равномерно, създавайки усещане за разливаща се мека топлина по цялото тяло.

Цялостното божествено преживяване се допълва и от ароматерапията от етеричните масла и специфичната масажна техника.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.