Оферта от

Виртуална реалност за двама! 60 минути игра "Програма Cosmos"в Escape Reality VR

Цена: 19.00 лв.
Реална цена: 38.00 лв.
Спестявате: 19.00 лв.
000000
Включете се в едно ново и забавно приключение, наречено Escape Reality! Пренесете се във времето и пространството и спасете вселената!

60 минути игра за двама "Програма Cosmos"в Escape Reality VR - за 19лв, вместо за 38лв.


Повече за играта:

Избран си за мисия, която ще пренесе съзнанието ти в аватар, намиращ се на космическата станция Идън, изследваща портал към друга вселена. Имаш задачата да сформираш екипаж от 2-ма до 4-ма членове и да се явите в комуникационния център на Програма COSMOS в избран от вас ден и час. Ще бъдете свързани със своите аватари за точно 1 час. Това е времето, с което разполагате да спасите нашия свят!

Участниците, от 2 до 4 човека, поемат мисия в Програма COSMOS - кооперативна приключенска игра, която ги изпраща на космическа станция Eden в далечния космос.

Използвайки най-новото в технологиите за виртуална реалност, се постига пълно пренасяне във виртуалния свят, в който участниците заедно и действайки като екип преодоляват поставените пред тях предизвикателства, за да спасят своя екип и цялата вселена. Изживяването е уникално и предизвиква не само мисленето, но и сетивата на участниците. Не са необходими никакви специфични технически или двигателни умения.

Ти и твоят екипаж ще бъдете свързани със своите аватари по начин, който прави изживяването изключително реалистично. Подгответе се за изживяване, което надхвърля границите на реалността.

Всеки екипаж, който се наеме с мисията, може да бъде съставен от максимум 4-ма участника. Събери своя екипаж и резервирайте ден и час, в който да изпълните мисията.

От успеха на вашата мисия зависи съдбата на цялата вселена. Залогът не би могъл да бъде по-голям. За да успеете ще трябва да бъдете находчиви и изобретателни и да работите в екип.

Ще бъдете свързани със своите аватари за 1 час. Това в времето, с което разполагате, за да разберете какво се е объркало и да спасите вселената от най-голямото бедствие.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.