Оферта от

Вход за двама за "Шегите, които Бог си прави" - на 18 Януари или 3 Февруари, в Thatro

Цена: 20.00 лв.
Реална цена: 40.00 лв.
Спестявате: 20.00 лв.
000000
Темата е вечна - за необятните, но забавни различия между мъжките и женски мотиви и поведение. Този път обаче през призмата на Божието чувство за хумор - заповядайте на спектакъл на Димитър Бакалов.

Вход за двама за представлението:

• "Шегите, които Бог си прави"на 18 Януари от 19:00ч в Thatro - за 20лв, вместо за 40лв;
• "Шегите, които Бог си прави"на 3 Февруари от 19:00ч в Thatro - за 20лв, вместо за 40лв.


Повече за постановката:

Ще научите защо мъжете обичат да натискат клаксоните, когато минават покрай жени на улицата, какво е първата среща за мъжа и за жената, защо е създаден луноходът и каква е причината Колумб да открие Америка. Историите за недоразуменията с неговата прекрасна Райна продължават да бъдат толкова познати и може би затова - така истерично смешни. Невъзможността да разберем другия пол минава на друго ниво, когато сексът започва да има цел. И когато тази цел е постигната и Господ ни е дарил със здраво дете, чувството му за хумор се проявява навсякъде.

Предизвикателствата на бащинството ще ви разсмиват и трогват, ще ви накарат да се замислите какво означава да бъдеш баща и каква Божия щедрост е това.

Ще ви накарат да повярвате, че бащите са истински герои. Защото трябва да покоряват съвършено нови континенти: бременността, курсовете за бременни, колко естествено е естественото раждане, какво означават физическите изменения при мъжете по време на бремеността на жената, и ще бъде ли някога както преди?

Всички роли - Митко, Райна, Колумб, приятелите, обърканите бащи, бременните жени и, разбира се, децата отново са изиграни от Димитър Бакалов. Страхотна предпоставка за еднo извънредно забавнo, но и проникновенo и трогващo представление.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.