Оферта от

Вход за двама за представлението "Шегите на времето (преди и сега)" - на 19 Януари или 7 Февруари, в Thatro

Цена: 20.00 лв.
Реална цена: 40.00 лв.
Спестявате: 20.00 лв.
000000
Заповядайте на спектакъл на Димитър Бакалов! Подгответе се за много истеричен смях, ситуации, в които ще се припознаете, и истории, които са ви близки и разказани по най-забавния начин!

Грабнете вход за двама за "Шегите на времето (преди и сега)"в Thatro, като изберете дата на постановката:

• 19 Януари от 19:00ч - за 20лв, вместо за 40лв;
• 7 Февруари от 19:00ч - за 20лв, вместо за 40лв.


Повече за постановката:

Вече сте гледали "В защита на пещерния човек"и "Шегите, които бог си прави"? Значи знаете какво да очаквате от третото представление на Димитър Бакалов - "Шегите на времето (преди и сега)". Много истеричен смях, ситуации, в които да се припознаете, истории, които са ви близки, но са разказани по най-забавния начин.

Вашият симпатичен домакин и вече приятел Митко отново ви е приготвил две супени лъжици самоирония, щипка тъга, смях на корем и добро настроение по всеки вкус. Този път ще ви преведе през забавните промени, които всеки един от нас преживява през различните фази от живота си. Ще разберете как приемаме физическите изменения и дали всъщност духовните не са по-стряскащи; как възприемаме спортуването в различните възрасти; какво са задръстванията за съвременния човек; защо се хвалим, когато се налага да станем болезнено рано на следващата сутрин; какви са различните фази на съжителството с партньора ви.

Случките, за които Митко разказва, са близки на всеки, но погледнати от абсурдната страна и именно затова - толкова завладяващо весели, но и по свой начин мъдри, проникновени и понякога малко тъжни.

Както винаги, той ще се превъплъти във всички персонажи - на амбициозния спортист, на различните видове пияници, на зъболекаря и неговата жертва, на 4-годишния Тошко, който тормози всички в самолета, дори на надуваема кукла от секс шоп. И, както и в предишните спектакли, това е страхотна предпоставка за еднo извънредно забавнo, но и трогващo представление.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.