Оферта от

100% натурално арганово масло, от Wellnesslife.shop

Цена: 31.74 лв.
Реална цена: 48.20 лв.
Спестявате: 16.46 лв.
000000
Аргановото масло се смята за чудодейно или "течно злато", заради уникалните си качества да подмладява кожата и да заздравява косата. Усети и ти фантастичните ефекти - с ваучер за Wellnesslife.shop!

100% натурално арганово масло (100мл) - за 31.74лв, вместо за 48.20лв.


Повече за маслото:

Аргановото масло се добива от бодливото дърво, което расте само в Souss Plain, Югозападно Мароко.

Аргановото масло има силно anti-age действие. Благодарение на съдържащите се в него мастни киселини (най-вече линоленова), овлажнява кожата и е мощен антиоксидант. Забавя процесите на стареене на кожата, възстановява я след изсушаване и я предпазва от вредните външни въздействия.

Съдържащите се в него сапонини поддържат кожата гладка и мека, а стеролините предотвратяват възпаления и екземи. Успокоява чувствителната кожа, честа съставка в слънцезащитни продукти, укрепва ноктите и ги предпазва от нацепване.

Аргановото масло е отлично природно средство за поддържане на силна, лъскава и подхранена коса, заради богатия си състав на хранителни за косъма вещества. Може да се използва след баня, като се нанесе много малко количество по дължината на косъма. За по-интензивна грижа, може да се използва и като маска - нанася се на суха коса, която се обвива в топла кърпа за 1 час, след което се измива с мек шампоан и обилно количество вода. Така косата става ослепителна и мека.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.