Оферта от

Вход за двама за спектакъла "Шегите на еволюцията" - на 23 Януари или 12 Февруари, в Thatro

Цена: 20.00 лв.
Реална цена: 40.00 лв.
Спестявате: 20.00 лв.
000000
Какво ще се случи, ако погледнем живота от научната му страна през теорията на Дарвин? Ако осъзнаем как съвременните устройства, с които сме свикнали, всъщност си правят шеги с нас? За срещите и забавните ни противоречия с тях разказва спектакълът на Димитър Бакалов, който ще ви разсмее до сълзи!

Грабнете вход за двама за представлението "Шегите на еволюцията"в Thatro:

• на 23 Януари от 19:00ч - за 20лв, вместо за 40лв;
• на 12 Февруари от 19:00ч - за 20лв, вместо за 40лв.


Повече за спектакъла:

След "В защита на пещерния човек", "Шегите, които Бог си прави"и "Преди и сега", "Шегите на еволюцията"е четвъртият от поредицата спектакли и третият авторски спектакъл на Димитър Бакалов. Вашият симпатичен домакин и вече приятел - Митко, този път ще ви накара да погледнете живота от научната му страна през теорията на Чарлз Дарвин. Ще бъдете изумени колко много от съвременните устройства си правят шеги с нас. Мобилни телефони, компютри, автомобили, електроуреди - за срещите ни и забавните ни противоречия с тях - знаете, че можете да се доверите на Димитър Бакалов да ви накара да се заливате от смях.

Как работи рекламата и ПР-ът, какво искат рекламистите да повярваме, кой ни поднася най-много лъжи и защо му вярваме. Ще имате въображаеми срещи с Ботичели, Микеланджело и Леонардо и ще водите диалог с тях от позицията на съвременници. И накрая, а може и по средата на спектакъла, ако пожелаете, може да си направите и селфи на сцената. Как - ще разберете, когато дойдете на "Шегите на еволюцията".

Случките, за които Митко ви разказва, са близки на всеки, но погледнати от абсурдната страна, и именно затова толкова завладяващо весели, но и по свой начин мъдри, проникновени и понякога малко тъжни. И както и в предишните спектакли, това е страхотна предпоставка за едно извънредно забавно, но и трогващо представление.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.