Оферта от

Комедията "Мнимият болен"от Молиер - на 1 Февруари в Театър "Българска армия"

Цена: 7.00 лв.
Реална цена: 14.00 лв.
Спестявате: 7.00 лв.
000000
Габровският театър "Рачо Стоянов"ви кани да се посмеете с прочутата Молиерова комедия за Арган - хипохондрикът, който живее с непрестанно чувство, че е болен, подклаждано от "доброжелатели".

Комедията "Мнимият болен"на 1 Февруари от 19:00ч в Театър "Българска армия" - за 7лв, вместо за 14лв.


Повече за постановката:

"Мнимият болен"от Молиер
Постановка: Николай Урумов
Сценография и костюми: Кирил Наумов
Муз. картини: Иван Стоянов
Художествено осветление: Лальо Христов

Комедия на маските, на перуките, на танците, на пищните костюми - това е Молиеровият театър, такова е и габровското представление. Арган - един хипохондрик, който живее с чувството, че е много болен, а "услужливи"хора около него подклаждат страховете му. Той дори е готов да жертва щастието на дъщеря си, женейки я за един малоумен доктор, само за да има постоянно лекар под ръка. Ще позволи ли изобретателната му слугиня този брак да се осъществи, или ще помогне на младите влюбени? Ще препъне ли мераците на младата му съпруга да се докопа до цялото наследство на Арган? Отговорите в красивото ни и смешно представление! Очакваме Ви с музика!

Участват: Николай Урумов, Надежда Петкова, Миглена Стоева, Адриана Димова, Магдалена Славчева, Илия Костадинов, Светослав Славчев, Валери Радев, Даниел Тотов, Петко Петков, Димо Димов.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.