Оферта от

Ръчен антицелулитен масаж на цяло тяло, от Салон за красота Престиж

Цена: 11.90 лв.
Реална цена: 24.00 лв.
Спестявате: 12.10 лв.
000000
Колкото по-студено става навън, толкова по-често прекалявате с хапване на пици и сладкиши, а това се отразява и на фигурата ви! Салон за красота Престиж ще ви помогне за оформяне на силуета!

Ръчен антицелулитен масаж на всички проблемни зони от тялото (30 минути) - за 11.90лв, вместо за 24лв.Повече за процедурата:

Един от най-известните методи за третиране на целулита е мануалният масаж. Именно с негова помощ се подобрява кръвооросяването на тъканите. Увеличеното кръвоснабдяване от една страна носи повече кислород, който подпомага изгарянето на мазнините, а от друга - осигурява разнасяне на лимфния застой и отстранява токсините и отпадните продукти на метаболизма.

За да има по-голям ефект от антицелулитния масаж, е важно засегнатите зони да се третират с качествени продукти, целта на които е да се абсорбират добре през епидермиса и да въздействат на мастната клетка, като я освободят от съдържанието . Именно с такива продукти се работи в Салони за красота Престиж.

Антицелулитният масаж е подходящ както за мек, така и за твърд и оточен целулит, при който се прилагат специални техники.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.