Оферта от

Физиотерапевтичен масаж на гръб или цяло тяло, плюс анализ на стойката и консултация с физиотерапевт, от Център Physio Point

Цена: 15.90 лв.
Реална цена: 32.00 лв.
Спестявате: 16.10 лв.
000000
Ако често усещате дискомфорт в движението, проверете дали нямате нарушения в правилната стойка. В Холистичен център Physio Pointще ви консултират и приложат необходимия масаж, а ако ви хареса - може да продължите.

• Физиотерапевтичен масаж на гръб (30 минути), плюс анализ на стойката и консултация с физиотерапевт (общо 10 - 15 минути) - за 15.90лв, вместо за 32лв;
• Физиотерапевтичен масаж на цяло тяло (60 минути), плюс анализ на стойката и консултация с физиотерапевт (общо 10 - 15 минути) - за 19.90лв, вместо за 45лв.


Повече за масажа:

Масажът е подходящ при болки в гърба, раменете, врата и кръста, причинени от невралгии, скована и спастична мускулатура, както и постурални нарушения. Масажът намалява значително напрежението и болката в крайниците. Терапията е изключително ефективна при схващания, спастична и напрегната мускулатура в следствие на порочна стойка или пренапрежение. Лечебният масаж е важна част от рахабилитационната терапия, като комбинира различни по вид техники. Нашите кинезитерапевти ще облекчат болката и ще дадат старт на оздравителния процес, като ефектът ще бъде почувстван още след първата процедура.

Водещо за изпълнението е индивидуалното състояние и двигателен капацитет на клиента. Процедурата се определя от функционален дефицит, който може да се изразява в:
• Липса на стабилност и сила;
• Намаляване на физиологичните (нормални) движения;
• Намаляване на мускулната сила и стабилност;
• Лоша координация и баланс;
• Трудност при изпълнение на ежедневни битови и професионални дейности и други.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.