Оферта от

За Фестивала на духовата музика в Гуча! Екскурзия до Сърбия с 3 нощувки със закуски, плюс транспорт, от Arkain Tour

Цена: 100.00 лв.
Реална цена: 259.00 лв.
Спестявате: 159.00 лв.
000000
Ежегодно в съседна Сърбия се провежда Фестивалът на духовата музика в селцето Гуча! Не пропускайте да усетите магията на балканското веселие, както и да посетите прочутия Дървения град на Емил Костурица - с ваучер за Arkain Tour!

Екскурзия до Сърбия на 9 - 12 Август: 3 нощувки със закуски, плюс транспорт - за 259лв на човек.


Офертата включва:
• Транспорт с автобус от София;
• Туристическа програма включващи - Ниш, Чачак, Дървен град, Овчаро-Кабларската клисура и Гуча;
• 3 нощувки със закуски в хотел в Чачак;
• Екскурзоводско обслужване;
• Медицинска застраховка.

Офертата не включва:
• Обяд в Етно ресторант в Ниш - 10 евро;
• Входни такси в туристическите обекти;
• Разходка с корабче - 12 евро;
• Разходи от личен характер.

Програма:

Първи ден
Отпътуване от София в 07:00ч от Автогара Сердика. Попътно разглеждане на Ниш - градът на Константин Велики - първият Християнски император почитан като светец от Източноправославната църква. По желание организиран обяд в Етно ресторант. Продължаваме към Кралево - манастира Жича на 6км от града. Отпътуване към Чачак. Настаняване в хотел 3*. Нощувка.

Втори ден
Закуска.10:00ч туристическа програма в Чачак. Църквата Възнесение Христово от 12 век. Националния музей с богата неолитна и етнографска колекция. Свободно време. Посещение фестивала на трубачите Гуча до полунощ и връщане в хотела в Чачак. Нощувка.

Трети ден
Закуска. 10:00ч екскурзия до Дървения град на Емил Костурица. 20 дървени къщички в една уникална атмосфера, създадени от самия него. Посещение на църквата, галериятa и етно ресторанта. Свободно време. Посещение фестивала на трубачите до полунощ и връщане в хотела в Чачак. Нощувка.

Четвърти ден
Закуска. Освобождаване на хотела. 10:00ч отпътуване към Овчаро-Кабларската клисура с изящния каньон по река Мрава и обаятелната гледка към 10-те Средновековни манастира. Разходка с корабче, за да усетим от близо така наречения "Сръбски Атон". След това финална вечер в Гуча за закриване на фестивала и провъзгласяване на победителя. В полунощ отпътуване за България. Рано сутринта пристигане в София.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.