Оферта от

Уголемяване на устни или попълване на бръчки с хиалуронова киселина и ултразвук, от Козметичен център Ен Ес Бюти

Цена: 24.90 лв.
Реална цена: 50.00 лв.
Спестявате: 25.10 лв.
000000
Мечтаеш за плътни и чувствени устни или за гладко лице без бръчици? Козметичен център Ен Ес Бютиима професионално и трайно предложение за теб - с до 64% отстъпка!

Уголемяване на устни или попълване на бръчки със 100% хиалуронова киселина и ултразвук:

• 1 процедура - за 24.90лв, вместо за 50лв;
• 6 процедури - за 128лв, вместо за 300лв;
• 8 процедури - за 160лв, вместо за 400лв;
• 10 процедури - за 180лв, вместо за 500лв.


Повече за процедурата:

Стъпки
• почистване на зоната;
• нанасяне на омекотител (5 минути престой);
• почистване на омекотител;
• влагане на филър с ултразвук за проникване на продукта на дермално ниво.

Безигленото ултразвуково влагане на хиалурон е нов иновативен и ефективен метод за уголемяване на устни и запълване на бръчки без странични ефекти и нежелани резултати. Процедурите са кратки и напълно безболезнени. Дълготрайността на ефекта е също толкова колкото с иглената процедура. Методът работи на принципа на натрупването, поради което се налага насищане на хиалурона с 6 до 10 процедури през интервал от 1-3 дни.

Резултати:
• Увеличава обема на устните с до 80%;
• Подобрява плътността и мекотата на устните с до 80%;
• Подчертава контура на устните;
• Подобрява хидратацията на устните с до 70%.

Времетраене на процедурата : 15-20 минути. Препоръки Тъй като при всеки организъм хиалуронът се свързва по различен начин с молекулите на водата, е желателно след процедурата да пиете повече вода за по-бърз резултат. 2 часа след процедурата не трябва да се пуши, нито зоната да се третира с препарати (вазелини, червила и подобни).

За по-добри и дълготрайни резултати са необходими минимум 6 процедури, през 1 - 3 дни. След натрупване, издържливостта е средно 4,5 - 6 месеца. После може да се повтори курса. При пушачи издържливостта е по-малко около 3,5- 4,5 месеца. Метода е отличен като поддържаща процедура за хора слагали преди това иглен метод. При този случай се правят около 3-6 процедури.

Противопоказания:
При ултразвуковия метод няма опасност от неравномерно разнасяне на хиалурона и образуване на бучки. След процедурата е възможно лека зачервяване върху третираната зона, което отминава до 10-20 минути след процедурата. Между отделните процедури е възможно леко чувство за изтръпване на устните

Методът не се прилага на хора непосредствено слагали инжекционно хиалурон. Трябва да минат 30 - 35 дни от процедурата.

Повече за хиалуроновата киселина

Запълва съединителната тъкан, хидратира в дълбочина, изглажда кожата и балансира водния поток. Предпазва от преждевременно стареене.

Хиалуроновата киселина, известна като HA, е естествена съставка на кожата, която има много важни функции, включително задържането на влага, възстановяването на тъканите и свързването на структурните компоненти на кожата колаген и еластин, както и подпомагане на защитната бариера срещу микроорганизми. Една от основните причини за стареене на кожата е дехидратацията, а ролята на хиалуроновата киселина в борбата с нея е от голямо значение. Тя задържа влагата в кожата и създава обем и плътност. Младата кожа съдържа много хиалуронова киселина, но с напредване на възрастта хиалуроновата киселина в нея намалява значително, което води до загуба наеластичност на кожата и появата на признаците на стареене.


Ултразвуково попълване на бръчки с инстант лифтинг

Инстант лифтинг е филър за нехирургично премахване на бръчки, стягане и изглаждане на кожата. Продуктът тонизира, хидратира, намалява бръчките и забавя процеса на стареене.

За дълготраен резултат са необходими между 6 и 12 процедури през интервал от 3 - 5 дни. Ефектът трае между 5-6 месеца, като е хубаво в ежедневието да се използват хидратиращи кремове за домашна грижа.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.