Оферта от

За сияйна кожа! Микродермабразио на лице, от Салон за красота Престиж

Цена: 15.80 лв.
Реална цена: 40.00 лв.
Спестявате: 24.20 лв.
000000
Коя дама би отказала кожата да бъде чиста и сияйна? Пробвай бърза, безболезнена и гарантирано ефективна процедура в Салони за красота Престиж!

Микродермабразио на лице - за 15.80лв, вместо за 40лв.


Повече за процедурата:

Микродермабразиото е неинвазивна и безболезнена процедура, прилагана за освежаване на лицето, не налага прекъсване на ежедневните ви ангажименти за възстановяване. След приключване на терапията вие може веднага да възобновите ежедневните си ангажименти.

Микродермабразиото представлява нехирургичен метод за подмладяване на кожата чрез механична ексфолиация на кожата, без химикали или лазер. Това е една модерна и безболезнена алтернатива на традиционните химическия или лазерен пилинг. Бърз и удобен начин за бързото възстановяване и възвръщане на гладката и млада кожа.

Микродермабразието представлява бърза, лесна и ефективна форма за ексфолация за всички видове и цветове кожа, без болка и дискомфорт. Чрез него се премахват ненужните мъртви клетки от повърхността на кожата, като се стимулира продукцията на нови здрави клетки.

Тази процедура намалява фините бръчки, старческите петна, белезите, стриите и полира кожата. Стимулира се еластичната тъкан под повърхността на кожата, като в резултат вашата кожа е по-здрава, жизнена и еластична.

С помощта на специални стерилни диамантени глави се ексфолира най-горният слой на кожата и апарата за микродермабразио изсмуква замърсяванията и мъртвите клетки. Процедурата е бърза и лесна, отнема около 20 - 30 минути.

Препоръчително е процедурите да се правят през есенно-зимния период, когато третираните участъци няма да бъдат излагани на вредните ултравиолетови лъчи.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.