Оферта от

Озонова процедура за дезинфекция на автомобилен салон, от Автосервиз Слатина

Цена: 16.90 лв.
Реална цена: 42.00 лв.
Спестявате: 25.10 лв.
000000
Ежедневната експлоатация на автомобила неизбежно води до замърсяване на купето. Освен че е неприятно, това е вредно за здравето! Но пък Автосервиз Слатинаимат решение!

Озонова процедура за дезинфекция на автомобилен салон - за 16.90лв, вместо за 42лв.


Офертата включва:

• Унищожаване на бактерии, гъбички и плесени във въздуховоди, мокети, облицовка на тавана, тапицерии;
• Цялостна дезинфекция на салона (особено подходящо за автомобили, превозващи деца, заразно болни или с често сменящи се пътници - например таксита, лимузини, автомобили под наем);
• Премахване на наслоени неприятни миризми от - цигари, вредни газове, домашни любимци, застояло, пот, мухъл, плесен и други;
• Отстраняване на алергенни източници - полени, спори, остатъчни продукти от бактериите и гъбичките;
• Осигуряване на приятна и здравословна среда в колата.

Озонова процедура за автомобили
Замислете се колко бактерии и микроорганизми съществуват в салона на вашия автомобил - в тапицерията, в облицовката, в мокета, във въздуха с наслагващи се миризми от цигари, вредни газове, домашни любимци, застояло, пот, мухъл и ароматизатори… Климатикът допълва спектъра със своята доза плесени… И всичко това ужасно вреди на здравето ви!

Автосервиз Слатина предлага една революционна и екологично чиста технология за дезинфекция на климатичните системи и салоните на автомобилите, и едновременно с това за премахване на специфичните неприятни миризми (на застояло, мухъл, плесени, цигари, домашни любимци и др.). Погрижете се за своя автомобил и си подарете по-здравословен начин на живот!

Важно: Прането на тапицериите и подмяната на ароматизаторите не могат да премахнат проблема с наслоените миризми, болестотворните микроорганизми, акари и плесени. Единствено революционната система за третиране с озон предлага радикално решение. Технологията за дезинфекция, която ние Ви предлагаме, се базира на обгазяване на автомобила с озон (O3). Озонът е изключително екологично чист и много ефективен. Притежава висока химическа активност и в процеса на разпадането си убива бактериите, гъбичките, вирусите и акарите, които намират благоприятна среда за развитие във въздуховодите и филтрите на климатичната система. Този вид почистване е силно препоръчително за хора с алергии или чувствителни към миризми. Чрез йонизация на въздуха, озон генератора създава нестабилна алотропна форма на кислорода, а именно О3 (озон), който благодарение на окислителните си качества, елиминира всички видове нечистотии, натрупани в купето. Озон генераторите пречистват въздуха, който дишаме и добавят кислород към него. Те НЕ прикриват или маскират проблема! Когато молекулата на озона влезе в контакт със замърсителя, един от кислородните атоми се откъсва и се прикачва към замърсителя или патогена, като го разрушава чрез окисление.

Озоновата процедура за автомобил премахва натрупаната влага от текстилните покрития и изпарителите на климатиците, отстранява неприятните миризми от всякакъв произход (смог, цигарен дим, домашни любимци, застояла влага от дъжд или автомивка), унищожава потенциалните алергени. Озонът не маскира миризмата, като я замества с друга, а премахва нейният източник. За разлика от конвенционалните дезинфектанти, които изискват нанасяне, озонът се разнася във въздуха и на практика атакува всички повърхности, до които има достъп. Тази технология е изключително ефективна и чиста - без остатъчна миризма и химия. Остатъчният озон се саморазпада до кислород.

Озоновата процедура за дезинфекция е единственото решение за пълно саниране на купето на автомобила без употреба на химикали. А това е инвестиция във Вашето здраве и комфорт!

Озонът е начинът, по който природата почиства околната среда
Озонът е един от най-мощните унищожители на вируси и бактерии, които се срещат в природата. След оксидиране на вредните вещества, той просто се връща към кислород (O2), най-важният елемент на земята. Работа на озона е да пречиства. Той унищожава плесени, дрожди и повечето миризми. В природата озонът се създава от водопадите, морската пяна и по време на бури с гръмотевици и светкавици. Той е свежият аромат на сушено навън пране, чистият въздух на брега на морето или сладкият мирис след гръмотевична буря.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.