Оферта от

Представлението "Любовта на Анатол"на 18 Април, в Театрална работилница Сфумато

Цена: 7.00 лв.
Реална цена: 14.00 лв.
Спестявате: 7.00 лв.
000000
Вижте едно представление по пиеса на Артур Шницлер. Разказва се за седем любовни епизода от живота на един мъж със седем магнетични жени.

Представлението "Любовта на Анатол"на 18 Април от 19:00ч, в Театрална работилница Сфумато - за 7лв, вместо за 14лв.


Повече за постановката:

• Превод Владко Мурдаров
• Режисьор Антон Угринов
• Сценография и костюми Александра Йотковска и Борис Далчев
• Композитор Калин Николов
• Хореограф Васил Дипчиков
• Участват Иво Аръков/Сотир Мелев, Станислав Кертиков, Мадлен Йорданова, Алиса Атанасова, Тихомира Темелкова, Веселина Конакчийска, Лилия Гелева, Даниана Коева, Дария Симеонова, Георги Йовчев и Николай Тибинков

"Любовта на Анатол"е пиеса за седем любовни епизода от живота на един мъж със седем магнетични жени. Пренасяйки ни в различни етапи от живота на един млад и атрактивен мъж, наречен Анатол, известният австрийски драматург Артур Шницлер ни потапя в една история, свързана с големите илюзии, които всички ние имаме в Любовта. Темата за илюзията, че искаме да знаем Истината и сме в състояние да я понесем, за това, че сме способни да спазим обещанията си, темата за това, че често се лъжем, че можем да започнем "на чисто"или пък, че "този път ще е различно"са само част от целия свят, наречен Любовта на Анатол.

В търсене на Голяма си Любов, Анатол преминава през най-различни болезнени и смешни етапи, катастрофи, триумфи, докато накрая не успява да намери Нея! Дали обаче тя ще се окаже неговата последна спирка..."
Антон Угринов

Проектът се реализира с подкрепата на модна къща "Andrews fashion".

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.