Оферта от

Асен Блатечки, Калин Врачански и Яна Маринова ще предизвикат "Смях в залата"на 22 Април, в Thatro

Цена: 15.00 лв.
Реална цена: 30.00 лв.
Спестявате: 15.00 лв.
000000
ДКТ "Иван Димов"ви кани на един блестящ фарс с вълнуващ и смешен сюжет! Пътуваща театрална група се готви за турне в Америка с амбицията да покори публиката, включително и Бродуей. Всичко обаче се обърква още от генералната репетиция...

Комедията "Смях в залата"на 22 Април от 19:00ч в Thatro - за 15лв, вместо за 30лв.


Повече за представлението:

Автор: Майкъл Фрейн
Постановка: Асен Блатечки
Сценография: Антония Попова
Участват: Асен Блатечки, Калин Врачански, Яна Маринова, Невена Бозукова-Неве, Милена Маркова-Маца, Алексей Кожухаров, Стефан Иванов, Добриела Попова, Васил Банов

"Смях в залата"е блестящ фарс с вълнуващ и смешен сюжет. Представете си пътуваща театрална трупа, която ще тръгва на турне в Америка с амбицията да покори публиката. Включително и Бродуей. Въпреки огромното желание на режисьора и актьорите за феноменален успех, следват куп неудачи и неразбории, които започват още от генералната репетиция. Зрителите стават свидетели не само на това, което се случва на сцената, но и зад кулисите. Любов, интриги и солени закачки, майсторски заплетени от английския драматург Майкъл Фрейн.

"Смях в залата" ("Още веднъж отзад") е най-емблематичната пиеса на Майкъл Фрейн, завършена през 1982г. Пиесата е отличена с наградите на Стандарт Драма и Обществото на театрите от Уест Енд за "Най-добра комедия на годината".

Майъкъл Фрейн (1935г) е бивш журналист, публикувал в Гардиън и Обзървър, автор на книга с философски есета, пет романа, документални сериали и голям брой театрални и телевизионни и радиопиеси.

Фрейн споделя, че в периода, когато е загубил вяра в собствените си думи, се е влюбил в театъра, където героите говорят вместо автора. А неговите герои наистина говорят добре, превръщайки пиесите му в словесни престрелки, сред които остроумно са заложени капаните на всевъзможни комедийни ситуации и характери.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.