Оферта от

Елена Петрова, Ники Сотиров и Румен Бечев в спектакъла "Жертвата" - на 17 Април в Нов Театър НДК

Цена: 8.00 лв.
Реална цена: 16.00 лв.
Спестявате: 8.00 лв.
000000
Самотна нощ в Ню Йорк. Млада и красива жена говори по телефона, когато на вратата й се появява мъж и всичко се променя. Впускайки се в страстен танц, двамата не подозират идването на съпруга, който се оказва поръчител. Но какво или на кого? Разберете в спектакъла на Родопски драматичен театър "Николай Хайтов"!

Спектакълът "Жертвата"на 17 Април от 19:00ч, в Нов театър НДК - за 8лв, вместо за 16лв.


Повече за постановката:

"Жертвата"
от Марио Фрати

Превод - Татяна Иванова
В ролите: Елена Петрова, Ники Сотиров и Румен Бечев
Режисьор - Бойко Илиев

Една изискана, чувствителна и малко самотна жена говори по телефона... смее се... кокетира... флиртува, докосва внимателно с нежните си устни чашата с червено вино, което отпива на малки глътки... Личи си, че иска да продължи това виртуално удоволствие, но на вратата се появява мъж - сърдит на света, с див поглед, очите му безпощадно се втренчват в младата жена, която с плахо безпокойство се загръща с копринения халат и... Светът вече не е същия! Навън продължават да вият сирени, метрото разтърсва жилищната кооперация. Ню Йорк се приготвя за тайнствения нощен живот, който така привлича и същевременно малко плаши... Но нашите герои не се интересуват от нищо друго, освен от собственото си привличане, което се превръща в страстен танц, в който някой ще бъде помилван, а може би прикован...

Играта става все по-жестока, когато се появява съпругът, който се оказва поръчител... Поръчител на какво или на кого?! Психологическият трилър набира скорост и кой ще се окаже жертвата, можете да разберете, ако посетите спектакъла на Марио Фрати!

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.