Оферта от

Почистване на зъбен камък, премахване на плака, полиране с Air Flow и кабинетно избелване, плюс цялостен дентален преглед

Цена: 180.00 лв.
Реална цена: 450.00 лв.
Спестявате: 270.00 лв.
000000
Кой не мечтае за здрави и идеално бели зъбки? Погрижете се за красивата си усмивка - с ваучер за Дентална клиника Мирела Маринова-Такорова!

Почистване на зъбен камък, премахване на плака, полиране с Air Flow и кабинетно избелване, плюс цялостен дентален преглед - за 180лв, вместо за 450лв.


Повече за процедурите:

Офертата включва:
Първо посещение: цялостен дентален преглед, почистване на зъбен камък, премахване на плака и полиране с паста;
Второ посещение: премахване на оцветяванията от кафе, цигари и други aгенти с Air Flow - трикратно нанасяне на избелващ агент по 15 минути, което осигурява постигане на до 2-3 нюанса по-бели зъби.

Почистване на зъбен камък
Зъбният камък представлява втвърдена (минерализирана) плака. Тя включва бактерии, хранителни остатъци и мъртви клетки, които, в контакт с венците, причиняват заболявания като пародонтит (пародонтоза) и гингивит. Видимата проява (симптомите) на тези заболявания са кървене, подуване и зачервяване на венците, често придружени от лош дъх.

Почистване с Air Flow
Air-flow е процедура, правеща се след почистване на зъбен камък. На следващото посещение се премината към използването на Air flow. Това е процедура, при която под действието на вода и сода под налягане се премахват останалите налепи и твърди частици от зъбите. Чрез тази процедура се достига до естественият цвят на зъбите без никакво увреждане на емайла. Зъбите стават гладки чисти и идеално полирани. Това е безболезнена процедура, чрез която се отстраняват и малки зъбни петънца предизвикани от кафе, чай и вино.

Кабинетно избелване
Използва се висококачествена американска система BMS - благодарение на мощната и формула, базирана на избелващ гел с 38% съдържание на водороден пероксид, се постигнете отлични резултати.

Избелването се извършва професионално, венците се предпазват чрез нанасяне на гингивална бариера, което осигурява безопасност.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.