Оферта от

Уголемяване на устни или попълване на бръчки с хиалуронова киселина и ултразвук, от Козметичен център Ен Ес Бюти

Цена: 19.90 лв.
Реална цена: 50.00 лв.
Спестявате: 30.10 лв.
000000
Мечтаеш за плътни и чувствени устни или за гладко лице без бръчици? Козметичен център Ен Ес Бютиима професионално и трайно предложение за теб - с до 70% отстъпка!

Уголемяване на устни или попълване на бръчки със 100% хиалуронова киселина и ултразвук:

• 1 процедура - за 19.90лв, вместо за 50лв;
• 6 процедури - за 107.40лв, вместо за 300лв;
• 8 процедури - за 135.20лв, вместо за 400лв;
• 10 процедури - за 150лв, вместо за 500лв.


Какво включва процедурата:

Стъпки
• Почистване на зоната;
• Нанасяне на омекотител (5 минути престой);
• Почистване на омекотител;
• Влагане на филър с ултразвук за проникване на продукта на дермално ниво.

Безигленото ултразвуково влагане на хиалурон е иновативен и ефективен метод за уголемяване на устни и запълване на бръчки без странични ефекти и нежелани резултати. Процедурите са кратки и напълно безболезнени. Дълготрайността на ефекта е също толкова голяма, колкото при иглена процедура. Методът работи на принципа на натрупването, поради което се налага насищане на хиалурона с 6 - 10 процедури, в интервал от 1 - 3 дни. След натрупване, издържливостта е средно 4.5 - 6 месеца, след което курсът може да се повтори. При пушачи издържливостта е по-малка - около 3.5 - 4.5 месеца. Методът е отличен като поддържаща процедура след иглен метод. При този случай се правят около 3 - 6 процедури.

Резултати
• Увеличава обема на устните с до 80%;
• Подобрява плътността и мекотата на устните с до 80%;
• Подчертава контура на устните;
• Подобрява хидратацията на устните с до 70%.

Препоръки
Тъй като при всеки организъм хиалуронът се свързва по различен начин с молекулите на водата, е желателно след процедурата да пиете повече вода за по-бърз резултат. 2 часа след процедурата не трябва да се пуши, нито зоната да се третира с препарати (вазелини, червила и подобни).

Противопоказания
При ултразвуковия метод няма опасност от неравномерно разнасяне на хиалурона и образуване на бучки. След процедурата е възможно лека зачервяване върху третираната зона, което отминава до 10 - 20 минути след процедурата. Между отделните процедури е възможно леко чувство за изтръпване на устните.

Методът не се прилага на лица, които непосредствено преди това са слагали инжекционно хиалурон. Трябва да минат 30 - 35 дни от процедурата.

Повече за хиалуроновата киселина
Запълва съединителната тъкан, хидратира в дълбочина, изглажда кожата и балансира водния поток. Предпазва от преждевременно стареене.

Хиалуроновата киселина, известна като HA, е естествена съставка на кожата, която има много важни функции, включително задържане на влага, възстановяване на тъканите и свързване на структурните компоненти на кожата - колаген и еластин, както и подпомагане на защитната бариера срещу микроорганизми. Една от основните причини за стареене на кожата е дехидратацията, а ролята на хиалуроновата киселина в борбата с нея е от голямо значение. Тя задържа влагата в кожата и създава обем и плътност. Младата кожа съдържа много хиалуронова киселина, но с напредване на възрастта количеството намалява значително, което води до загуба на еластичност на кожата и поява на признаци на стареене.

Ултразвуково попълване на бръчки с инстант лифтинг

Инстант лифтинг е филър за нехирургично премахване на бръчки, стягане и изглаждане на кожата. Продуктът тонизира, хидратира, намалява бръчките и забавя процеса на стареене.

За дълготраен резултат са необходими 6 - 12 процедури, в интервал от 3 - 5 дни. Ефектът трае между 5 - 6 месеца, като е хубаво в ежедневието да се използват хидратиращи кремове за домашна грижа.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.