Оферта от

За изваяна фигура! Вакуумен RF лифтинг на проблемни зони, или криолиполиза на зона по избор, от Център Bell Sante

Цена: 26.90 лв.
Реална цена: 80.00 лв.
Спестявате: 53.10 лв.
000000
Искаш да се радваш на изящна фигура за лятото? Довери се на Център Bell Santeи грабни ваучер за процедура, която ще ти помогне да изглеждаш перфектно!

• 1 процедура вакуумен RF лифтинг на проблемни зони, плюс ампула - за 26.90лв, вместо за 80лв;
• 1 процедура криолиполиза на зона по избор - за 75лв, вместо за 180лв.


Повече за процедурите:

Вакуумен RF лифтинг на проблемни зони, плюс ампула
Комбинирана система с ново поколение вакуум накрайник, снабден с RF лифтинг, работещи в синхрон за бързи и оптимални резултати.
Най-усъвършенстваният начин за премахване на целулита, разрушаване на мастните клетки и стягане и тонизиране на кожата.

Ексклузивна система е разработена специално за отслабване и моделиране на тялото.

Апаратът работи на принципа на вакуумен масаж и радиочестотен лифтинг (RF) в едно цяло. Благодарение на вакуума механично се въздейства на целулита и натрупаните мазнини, които се изхвърлят чрез лимфата.

Уредът е предназначен също така и за лимфен дренаж. Въздейства на стрии, като подпомага заглаждането релефа на кожата. При терапия с уреда се постига ускоряване на кръвната циркулация, дрениране на токсините, стимулира се метаболизмът и се елиминират излишните мазнини по тялото изглажда се кожата и възстановява колагеновите влакна. За оптимален ефект се препоръчват от 10 до 20 процедури, в зависимост от натрупванията.

Ампулата съдържа L-карнитин, кофеин, екстракт от гуарана и зелено кафе, капсаицин, витамини А и Е. Намалява подкожните мазнини и спомага за отстраняването на течности от участъците с целулит. Втрива се мануално.

Препоръчително е процедурата да се извършва два пъти седмично.

Криолиполиза на зона по избор

Криолиполизата е неинвазивната алтернатива на липосукцията. Ефективно редуцира локални мастни натрупвания с помощта на контролирано охлаждане. Методът е базиран на естествените процеси на тялото.

Криолиполизата е метод за трайно отстраняване мастни клетки чрез изстудяване, който не уврежда кожата, мускулите и други тъкани.

Апликаторът засмуква тъканта в камерата, създавайки вакуум, временно спира притока на кръв и улеснява прилагането на криотерапията. Охладената мастна тъкан постепенно се елиминира и се отделя от тялото, посредством естествените метаболитни процеси.

Препоръчително е процедурата да се извършва веднъж месечно.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.