Оферта от

Пакет изследвания на туморни маркери CA15-3 и CA125, от ДКЦ "Св. Врач и Св. Кузма и Дамян"

Цена: 29.90 лв.
Реална цена: 60.00 лв.
Спестявате: 30.10 лв.
000000
Бъдете спокойни за здравословното си състояние - с пакет изследвания от ДКЦ "Свети Врач и Свети Кузма и Дамян"!

Пакет изследвания на туморни маркери CA15-3 и CA125 - за 29.90лв, вместо за 60лв.


Повече:

Туморен маркер СА 125се препоръчва като средство за разграничаване на злокачествени от доброкачествени образувания в таза специално при постменопаузални жени. Клинична характеристика при карцином на яйчниците: тежест и тъпа болка в корема, нощна болка в таза, кървене при жени в менопауза. СА 125 може да бъде повишен и при карциноми на дебелото черво, млечната жлеза, панкреаса, черния дроб.
Повишени стойности: при остър панкреатит, чернодробна цироза, възпалителни заболявания на яйчниците, при белодробна туберкулоза и ендометриоза.

Туморен маркер CA 15-3, известен още като раков антиген 15-3, карциномен антиген 15-3, карбохидратен (въглехидратен) антиген 15-3, представлява протеин (белтък), който нормално се продуцира (произвежда) от клетките на млечната жлеза. Чрез изследването на туморния маркер CA 15-3 се определя количеството на този протеин в кръвта. При голяма част от пациентите с рак на гърдата се установяват повишени нива на раковия антиген 15-3, което ги прави полезни като туморни маркери за проследяване на хода на злокачественото заболяване.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.