Оферта от

Парти във Виртуална реалност! VR приключение Cosmos за 8 или 16 човека, от Escape Reality

Цена: 95.00 лв.
Реална цена: 190.00 лв.
Спестявате: 95.00 лв.
000000
Участвай в космическа мисия - кооперативна приключенска игра, която ще те "изпрати"на космическа станция Eden в далечния космос! Събери приятели и грабни ваучер за Escape Reality!

VR приключение Cosmos (45 - 60 минути):

• За 8 човека - за 95лв, вместо за 190лв;
• За 16 човека - за 180лв, вместо за 360лв.


Минимална възраст за участие - 11 години.

Повече за играта:

Участниците, екипажи от 2 до 4 човека, поемат мисия в Програма Cosmos - кооперативна приключенска игра, която ги изпраща на космическа станция Eden в далечния космос.

Escape Reality разполага с 2 зали, във всяка от които може да играе екипаж от 4-ма. Така едновременно 8 участника могат да се включат в мисията, която е с продължителност 45 - 60 минути.

В трета зала, оборудвана с видео стена, следващите участници могат да наблюдават реакциите на играещите в момента - без да виждат действието в играта, за да не се разваля ефектът на изненада, когато дойде техния ред да поемат мисията. На свой ред, след като приключат с мисията си, вече игралите могат да наблюдават играта на следващата група, като вече освен реакциите на играещите, могат да чуват и това, което си говорят.

Родителите могат да се включат като наблюдатели и да се забавляват на реакциите на децата по време на играта.

Наблюдателната зала предлага комфортно настаняване за участниците, които изчакват своя ред или вече са преминали мисията. На вече преминалите може да бъде предоставена възможност да посетят и командния център, в който операторите ръководят мисиите на играещите в момента.

Ако желаете, може да съчетаете играта с почерпка при Escape Reality. За всякакви въпроси за това, моля свържете се с тях по телефон, за да ви разкажат какви са възможностите.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.