Оферта от

Влез във форма! 7 или 12 кръгови тренировки за жени с инструктор, плюс 4 тренировки на уред Vibro Plate, от Дамски фитнес Beauty

Цена: 19.90 лв.
Реална цена: 65.00 лв.
Спестявате: 45.10 лв.
000000
Бъди в добра форма, с тонус и с широка усмивка! В Дамски фитнес Beautyса разработили специална програма за дамите, хармонично съчетала всички необходими натоварвания за женската физика!


• 7 посещения на кръгови тренировки за жени с инструктор, плюс 4 тренировки на уред Vibro Plate - за 19.90лв, вместо за 65лв;
• 12 посещения на кръгови тренировки за жени с инструктор, плюс 4 тренировки на уред Vibro Plate - за 27.90лв, вместо за 90лв.


Повече за тренировките:

Специално разработена система от работа на силови хидравлични уреди, съчетани с аеробни упражнения. По този начин се постигат много по-бързи и високи резултати. Машините са специално проектирани за женското тяло. Те са безопасни и не е нужна смяна на тежести. Имат шест степени на трудност и смяната се извършва с едно движение. Постоянното съпротивление, осигурено от хидравликата на машините, държи мускулите под напрежение през цялото движение на упражнението. Това няма еквивалент при свободните тежести, при които едното движение е пасивно, и дава възможност да се тренират едновременно срещуположни мускули. Машините са 10 на брой, като натоварват всички мускули на тялото ви.

Тренировката е организирана в цикъл, при който трениращият преминава през всички машини. На всяка една прави повторения за 30 секунди. Между тях има аеробни упражнения също за 30 секунди (понякога със свободни тежести). Тренировката трае около 45 минути, високо ефективна е и се поддържа висок пулс през цялото време. Тя е под ръководството и контрола на професионални фитнес инструктори. Ползите от този вид трениране са загуба на тегло, тонизиране и стягане на мускулите, увеличаване на енергийните нива и работата на сърцето, подобряване на настроението и психическото здраве и още много други. Кръговата тренировка е групова и това я прави още по-интересна, забавна и стимулираща. Ако желаете да промените нещо у себе си, не се колебайте да опитате!

Тренировките на революционният уред Vibro Plate са под въздействието на 3D вибрации и провокират така наречения тонинг рефлекс: за 1 секунда се постигат от 30 до 50 ритмични мускулни контракции. По този начин едновременно се тренират активните и пасивните мускулни влакна като се обхващат 95-97% от тях в мускулна група. С по прости думи честите и силни вибрации карат вашите мускули да се стягат и отпускат неволно многобройни пъти за кратко време.

Тази тренировка е много добро допълнение към месечните ви кръгови тренировки. Дава разнообразие и още по голям ефект. Правете я от 2 до 4 пъти месечно.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.