Оферта от

Боуен масажна терапия на цяло тяло, от Терапевтично студио STS

Цена: 21.99 лв.
Реална цена: 45.00 лв.
Спестявате: 23.01 лв.
000000
Лечението Боуен включва много леки движения с пръсти, приложени на точно определени точки върху тялото. Опитайте тази нежна форма на естествено възстановяване с ваучер с над 50% отстъпка в Терапевтично студио STS!

Боуен масажна терапия на цяло тяло (60 минути) - за 21.99лв, вместо за 45лв.


Повече за масажа:

Техниката Боуен е много нежна форма на естествено лечение. За да може да оцените нейната финост и дълбочина, трябва сами да почувствате терапията. Това е уникална форма на нервно-мускулно възстановяване. Тя работи не само чрез нервната система, на структурно и мускулно ниво, но също чрез лимфната система и системата на кръвообращението.

Лечението Боуен включва само много леки движения с пръсти, приложени на точно определени точки върху тялото с кратки паузи между всяка от сериите от движения. Паузите са по около три минути, в които оставате сам. Терапевтът излиза от стаята. Докато трае паузата, олеквате, отпускате се, може дори да заспите. Това време е необходимо на нервната ви система да акумулира информацията, която специфичните движения на терапевта изпращат, за да активира лечебния процес.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.