Оферта от

Ламиниране на мигли - без или със боядисване, от Салон за красота Vintage Dolls

Цена: 25.00 лв.
Реална цена: 50.00 лв.
Спестявате: 25.00 лв.
000000
Ако оформянето на миглите ви отнема от ценното и бързо отлитащо време сутрин, Салон за красота Vintage Dollsви предлага идеалното решение на този проблем, и то за дълго!

• Ламиниране на мигли - за 25лв, вместо за 50лв;
• Ламиниране и боядисване на мигли - за 29лв, вместо за 65лв.


Повече за процедурите:

Ламиниране на мигли
Перманентното ламиниране на мигли е много ефикасно, предпочитано и трайно средство, придаващо изразителен и дълбок поглед без употреба на какъвто и да е грим. Ефектът трае от 1 до 3 месеца, в зависимост от смяната и растежа на естествените мигли. Процедурата не е сложна и не крие никакви опасности.

Използват специални еднократни ролки, дълги няколко сантиметра, с дебелина, в зависимост от желанието на клиентката и желания ефект. Миглите се обработват със специален препарат - безвреден за очите гел, който ги фиксира в желаната форма. След няколко минути той се отмива и се поставя фиксатор, а накрая се махат ролките. След това миглите нямат нужда от допълнителна поддръжка.

Тайната на този вид разкрасяване се крие в безвредните професионални препарати, които естествено извиват миглите с уникален удължаващ ефект и не дразнят очите, както масовите гримове.

Продължителността на процедурата е около 45 минути.

Ламиниране и боядисване на мигли
С перманентното боядисване на вече извитите мигли с абсолютно безвредна къна в графитено черен цвят отпада необходимостта от използването на спирала за мигли.

Процедурата не е подходяща за дами с прекалено къси мигли.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.