Оферта от

Релаксиращ масаж и пилинг на ходила с рибки Garra Rufa, от Magic Tan Studio

Цена: 5.50 лв.
Реална цена: 20.00 лв.
Спестявате: 14.50 лв.
000000
Запознайте се с рибките Garra Rufa - малките козметици, които ще ви дарят с изключително нежни стъпала, сега и на страхотна цена от Magic Tan Studio!

Релаксиращ масаж и пилинг на ходила с рибки Garra Rufa:

• Продължителност 15 минути - за 5.50лв, вместо за 20лв;
• Продължителност 30 минути - за 11.10лв, вместо за 40лв.


Повече за масажа:

Употребата на рибките Garra Rufa за масаж и пилинг на ходилата вече не е въпрос на модни тенденции или луксозни процедури. През последните няколко месеца в България тези малки пъргави и работливи рибки заслужено си спечелиха огромна аудитория със своите лечебни и чудодейни качества.

Какво се случва, когато потопите ходилата си във водата? Нестандартните козметици внимателно почистват порите, премахват мъртвите и вроговени кожни клетки и извършват масаж на краката, който подобрява кръвообращението. Лекият и безопасен масаж и пилинг на краката се извършва от малките беззъби рибки. Терапията се прилага и за лечение на псориазис и всякакви други кожни заболявания.

Рибките започват да се хранят с най-горния мъртъв или болен слой епидермис, но никога с живи клетки. По време на процедурата те отделят специален ензим Dithranol и така засегнатите участъци регенерират изключително бързо. Dithranol е Hydroxyanthrone, който се използва в медицината за направата на кремове, лосиони и други, за възстановяване и подмладяване на кожата.

Процедурата е изключително приятна и успокояваща - ти се отпускаш, а малките специалисти леко пощипват кожата ти, стимулирайки различни точки от тялото. Усещането може да се сравни с леко гъделичкане.

Екзотичната процедура има релаксиращ ефект. Garra Rufa нямат зъби, те не хапят, а нежно гъделичкат, премахвайки мъртвите кожни клетки. Резултатът е мека, еластична и гладка кожа. Освен това малките доктори подобряват кръвообращението и стимулират акупунктурните точки, като по този начин въздействат на нервната система, за да се отпуснеш и релаксираш. Умората и стресът мигновено изчезват.

Аквариумите се филтрират с помощта на филтрираща система и се стерилизират с UV светлина, която не позволява развитието на никакви бактерии и микроби. Успокой нервите и се погрижи за ходилата си, рибките Garra Ruffa работят за теб сега!

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.