Оферта от

3D биорезонансна нелинейна диагностика на организма, плюс тест за хранителна съвместимост, от Център GreenHealth

Цена: 32.50 лв.
Реална цена: 65.00 лв.
Спестявате: 32.50 лв.
000000
Ако не можете да откриете причината за неразположението си, нека това не ви измъчва повече - Оздравителен център GreenHealth ще проверят състоянието ви с най-новата апаратура за биорезонансна диагностика, а ще проверят и кои храни пасват на организма ви!

3D биорезонансна нелинейна диагностика на организма с апаратура Diacom-Lite-Freq, плюс експресен тест за хранителна съвместимост - за 32.50лв, вместо за 65лв.


Повече за процедурата:

3D сканиране на организма - най-новата версия на биорезонансна нелинейна диагностика с апаратура Diacom-Lite-Freq. Обяснението на принципа на биорезонансната диагностика (БРД) е просто. Клетките на всички живи организми имат собствено електрическо поле. Нарича се биополе. То се променя и колебае с определена частота. БРД на организма регистрира тези колебания и ги сравнява с еталонни показатели, заложени в прибора за компютърна диагностика.

Биорезонансната диагностика на човешкото здраве се базира на спектралния анализ на магнитните полета на човешкия организъм. Апаратурата анализира електромагнитните колебания на стволовите структури на главния мозък, в които се намира цялата информация за организма на човека. Тази информация се снема безконтактно с помощта на специални датчици, които я усилват, а получената информация се обработва от компютърна програма. Обследват се на практика всички жизнени системи: сърдечно-съдова, нервна, пикочо-полова, опорно-двигателен апарат, ендокринна, белодробна, стомашно-чревна, слухов, зрителен апарат. Открива се наличие на бактерии, гъбички, мукори, хелминти и други болестотворни организми. Прави се биохимичен анализ на кръвта без да се взема кръв за изследване. Оценява се състоянието на имунната система и много други показатели (витамини, минерали, алергени и др). При регистриране на отклонения, те се анализират и се дава насока за възможните причини.
Тестът е безвреден, безконтактен, няма инвазивни процедури, няма облъчване и болка по време на тестването. Апаратурата определя обективните резултати от актуалното моментно здравословно състояние поотделно на всички органи и системи на човека на клетъчно ниво.

При тестването е възможно намиране на начални изменения, нарушения и болести присъстващи в организма на човека на клетъчно ниво. Те могат да се открият много по-рано, и много преди проявата им на физическо ниво, като при това още нямат изразени функционални нарушения и оплаквания от човека.

По време на 3D диагностиката ще бъде приложен най-новия Експресен вариант на цялостно сканиране на организма на Diacom-Lite-Freq, което ще даде във вид на графика представа за органите, които се нуждаят от подробно разглеждане.

Тестът за Хранителна толерантност е също най-нова разработка на Diacom-Lite-Freq, който определя за изключително кратко време подходящи, неподходящи и неутрални спрямо вашия организъм храни.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.