Оферта от

Гледайте Йоана Буковска в "7 дни от живота на Симон Лаброс" - на 15 Юли, в Театър 199

Цена: 7.00 лв.
Реална цена: 18.00 лв.
Спестявате: 11.00 лв.
000000
Не знаете как да се справите с разгневения си партньор? Или изпитвате затруднения да се изразявате? Или искате хората да ви забелязват по-често? Или пък искате изобщо да не ви забелязват? Решение на проблема си ще откриете в Театър 199!

Спектакълът "7 дни от живота на Симон Лаброс"на 15 Юли от 20:00ч - за 7лв, вместо за 18лв.


Повече за постановката:

Автор: Карол Фрешет
Превод: Светлана Панчева
Постановка: Стилиян Петров
Сценография: Венелин Шурелов
Костюми: Елица Георгиева
Музикална среда: Мишо Шишков-син
Снимки: Гергана Дамянова
Участват: Тигран Торосян (Симон), Йоана Буковска-Давидова
(Натали), Димитър Живков (Лео)

Симон Лаброс има отговор за вас!
В пиесата на известната съвременна канадска авторка Карол Фрешет "Седем дни от живота на Симон Лаброс"ще видите трима силни светлооки актьори. Тигран Торосян е оптимистичен, енергичен, разнообразен и чувствителен в ролята на Симон. Натали на Йоана Буковска-Давидова е загадъчна, примамлива, пулсираща с някакво особено излъчване отвътре. Димитър Живков е Лео, обгърнат от тъмен, поетичен облак, който крие в себе си заряд готов да се взриви. Стилиян Петров е сред най-интелектуалните и запленяващи наши режисьори. С вещина той създава космос от сценичното пространство, в сърцевината на който се крие първородната искра на човешката вселена.

Отзиви:
• "Светът на Лаброс е проекция на нашия свят на безизходица и нихилизъм, но обагрен с трогателния хумор на един нов романтичен Рицар на печалния образ."
- Ирина Гигова, в. "Монитор"

• "Необикновеният свят на Лаброс е разрив между желание и сбъдване, но и цели седем дни, в които зрителят се смее, мисли и вълнува. А това не е никак малко..."
- Стефани Калчева, Vibes.bg

• "Зрителите имат двойното удоволствие да проследят тази необичайна история под формата на театър в театъра, в който не разиграващите различни импровизирани сцени актьори, а именно - Играта е главното действащо лице."
- Патриция Николова, Sofialive.bg

"В началото бе Симон. Симон беше безработен. Слънцето грееше, птичките чуруликаха, всички надежди изглеждаха възможни. Сутринта на първия ден нивото на безработицата е 10,4%, нивото на лихвите също. Симон си помисли, че ако това е съвпадение, то си е истинско съвпадение и сигурно днес ще има късмет."

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.