Оферта от

Изваяна фигура без целулит! 1 процедура с LPG Integral на цяло тяло и 1 процедура с VelaShape на зона по избор, от Derma Pro Aesthetics

Цена: 43.00 лв.
Реална цена: 86.00 лв.
Спестявате: 43.00 лв.
000000
Отървете се от целулита за лятото и намалете обиколките на тялото с нехирургична липосукция! Derma Pro Aestheticsви предлага да влезете бързо във форма с ударна двойна терапия за намаляване обиколката на тялото и изглаждане на портокаловата кожа.


1 процедура с LPG Integral на цяло тяло и 1 процедура с Vela Shape на зона по избор - за 43лв, вместо за 86лв.

За процедурата с VelaShape може да избирате между следните зони: седалище, брич, горна част на ръце, паласки, корем, колене, задна или предна част на бедрата.

Повече за процедурите:

Процедурата включва терапия на тяло с най-високия клас апаратура VelaShape и последен модел LPG Integral за редукция на целулита и мастни натрупвания, както и дрениране и скулптуриране на фигурата.

Повече за LPG Integral:
През последните години като най-ефективен, безболезнен и неинвазивен метод за антицелулитно лечение се налага LPG - технологията. Липомасажът е коренно различно решение на проблема с целулита и упоритите мазнини. Представлява вакуумен масаж, който стимулира клетъчния метаболизъм, подобрява кръвообращението и лимфооттичането. Главното действащо лице в тази технологична иновация от последно поколение е масажираща глава с две независимо въртящи се една от друга ролки. Те едновременно аспирират и разграждат тъканите по зоните, върху които се движат. Главното действащо лице в тази технологична иновация от последно поколение е масажираща глава с две независимо въртящи се една от друга ролки. Те едновременно аспирират и разграждат тъканите по зоните, върху които се движат.
Времетраене на процедурата: 35 минути.

Повече за Vela Shape:
Vela Shape - единствената одобрена от Американската асоциация по храни и лекарства машина за третиране на целулит и намаляване на обиколките. Най-съвременната elos технoлогия трето поколение след лазери и интензивна пулсова светлина, която съчетава съвместното действие на три компонента - вакуум масаж, инфрачервена светлина и радиочестотни вълни. Процедурата е подходяща за всички жени, които искат да отслабнат, оформят контура и изгладят кожата, както и за жени след родилен период.

Какво представлява Vela Shape?
Това е първата нехирургична процедура, която подобрява контура, вида и формата на тялото, а също така има и отслабващ ефект. Революционната elos технология комбинира силна енергия и има за цел да редуцира обема на подкожната мазнина. С процедурата Vela Shape вие премахвате целулита, също така редуцирате мастните натрупвания изключително лесно, без загуба на време и абсолютно никакъв физически дискомфорт.

Как работи Vela Shape?
Тайната на Vela Shape е в революционната elos технология - комбинация на биполярни радиочестоти, инфраред енергия, вакуум и механичен масаж. Целулитът се характеризира с поява на трапчинки по повърхността на кожата, която започва да прилича на "стар дюшек". Мастните клетки са локализирани в кухини, когато тези кухни се разтегнат достатъчно се образува т.нар. повърхност на "стар дюшек". Прилагането на вакума има за цел да повиши кръвната циркулация в тези зони, инфрачервените лъчи и радиовълните пък стимулират депата чрез затопляне и спомагат за преминаването на по-голямо количество кислород. Всичко това води до повишаване на метаболитните процеси в мастните клетки и редуцира техния размер. В резултат подкожната мастна тъкан е намалена.
Времетраене: според избраната зона варира от 10 до 20 минути.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.