Оферта от

Досадното паркиране!? Вече не! Парктроник + монтаж само сега за 59,99 лв.

Цена: 59.99 лв.
Реална цена: 145.00 лв.
Спестявате: 85.01 лв.
000000

Парктроник + монтаж само сега за 59,99лв намален с 66 % от 145 лв. Пожелахте отново и ние Ви предтовяме най-яката оферта в страната! Оферта със златно отличие. Стотици доволни клиенти!

Искало ли Ви е се да имате очи и на гърба си ? С тази система ще забравите всякакви притеснения при паркиране на заден ход. Излъчвателят на сензора изпраща ултразвуков сигнал, който се отразява от препятствието и се връща към сензора. Процесорът мигновено изчислява разстоянието до препятствието според времето, необходимо за връщане на отразения сигнал и го показва на цветния дисплей на системата, заедно с посоката, в която се намира опасното препятствие. Система, която Ви предлагаме разграничава 3 зони на разстояние около автомобила, в които би могло да има препятствие, като издава и предупредителни звукови сигнали. Детекторните сензори имат пълен обхват на наблюдение, без „мъртва зона” и „виждат” всички препятствия и точното разстояние, което остава до тях, независимо дали е денем или нощем, дали вали дъжд или сняг, или има гъста мъгла. Някои от най-новите модели автомобили вече се продават с подобни вградени системи. Ако Вашия автомобил няма система за паркиране ние ще Ви я осигурим на невероятната цена от 59.99лв само сега. Офертата Важи за автосервиз гр. София.

Парктроника се монтира на задна броня! За монтаж на предна броня се доплаща 20 лв на място в сервиза

Възможен избор между бял, червен, черен, графит и сив цвят!

Сервизът дава 12 месеца гаранция на монтирани от него продукти.

Вие и техника избирате най-удобното място за разположение на дисплея на парктроника за Вас. Обикновенно това е над огледалото или над таблото, но ако Вие сметнете, че за Вас има по-удобно място стига да е технически възможно да се монтира там няма проблеми да се избере то.

След монтажа парктроника изглежда като заводски! Още ли чакате?

 


Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.