Оферта от

Кавитация на 2 зони по избор и фотон терапия на лице, от Студио - здраве и красота Оренда

Цена: 30.90 лв.
Реална цена: 104.00 лв.
Спестявате: 73.10 лв.
000000
Усилените тренировки и хранителният режим понякога не са достатъчни, нали? За да се чувствате и изглеждате перфектно, се доверете на професионалистите от Студио - здраве и красота Оренда!

Кавитация на 2 зони по избор и фотон терапия на лице - за 30.90лв, вместо за 104лв.


Стъпки на фотон терапията и повече за процедурите:

• Почистване с тоалетно мляко, съобразено с нуждите на кожата;
• Тонизиране с продукт, подходящ за съответния тип кожа;
• Поставяне на фотон маската;
• Нанасяне на финален продукт според типа кожа.

Кавитация
Кавитацията се нарича още неинвазивна липосукция, защото дава също толкова добри резултати, но без опасностите и страничните ефекти на операцията. Мощната кавитационна ултразвукова шокова глава излъчва звукови механични вълни към човешкото тяло. Когато те проникнат и достигнат до мастните депа предизвикват вибрационно спукване и движение на мастните клетки, което ефективно топи мастните натрупвания, намалява задържането на течности в мастните слоеве и провокира тяхното свиване. Резултатът е изгаряне на мазнини, редуциране на целулита, подобряване на обменните процеси и кръвообращението!

Фотон терапия
Фотон-терапията е безболезнен метод за подмладяване, борба с кожни проблеми, цялостно подобряване състоянието на кожата чрез светлина. Основава се на взаимодействието на епидермиса със светлината, доставена чрез светлодиоди, което предизвиква биостимулация на клетъчните рецептори. LED светлинната терапия работи чрез излъчване на терапевтични (безвредни) дължини на вълните на светлината върху кожата. Така се стимулира клетъчната регенерация и производство на колаген и еластин, намаляват се евентуални възпаления, кожни раздразнения и се ускоряват оздравителните процеси. Същевременно се подобрява микроциркулацията и метаболизма на клетките, което обновява кожата и придава сияен вид.

Коментари по офертата

Няма коментари за тази оферта.

Трябва да влезете с потребителско име и парола, за да можете да оставите коментар.